Rapportér

Villa til salg, Lundby, Ellebækvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1361349
  • Villa
  • 262 m2
  • 2.099 m2
  • 5
  • 1.195.000 kroner
  • 60.000 Kroner
  • F
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

262 m2 villa til salg i 4750 Lundby

Ellebækvej 12, 4750 Lundby udbydes nu til salg… denne skønne ejendom er rigtig smukt beliggende - blandt åbne marker og skøn natur. Her er der masser af dyreliv og natur at nyde.

Ejendommen er løbende blevet renoveret, moderniseret og fremstår i flot og indflytningsklar stand. Familieejet i over 50 år. I 2019 er der blevet skiftet døre i huset - herunder hoveddør, terrassedør og bryggersdør. Derudover er der skiftet vinduer i det meste af huset. Stor gårdsplads med plads til mange gæster.

Boligen på de 262 m2 er beliggende på en dejlig solrig grund på 2099 m2 og indeholder entre/fordelingsgang til hobbyrum/værelse med adgang til 1. sal, flot badeværelse, som er opført i en flot stil, som passer til huset. Grovkøkken/bryggers med opbevaringsplads. Stort køkken/alrum med diverse hårde hvidevare, spiseplads, brændeovn og udgang til terrassen og haven. Mellemgang med adgang til 1. sal og rummeligt værelse/kontor.

Endvidere er der lavet en ”lejlighed” i den gamle del af huset, som indeholder entre med fordeling til opholdsstue med brændeovn og varmepumpe, spisestue/værelse med udgang til haven samt soveværelse og nyere badeværelse.

1. sal indeholder 4 store, rummelige værelser samt en stor opholdsstue med dejlig udsigt over åbne marker.

Haven er skønt anlagt med græsplæne, diverse frugttræer - herunder kirsebærtræer samt smukke buske.
Endvidere er der anlagt en stor sydvendt træterrasse, således at du har solen fra morgen til aften. Diverse plantekasser og blomsterkrukker.

Tilhørende er der 2 skurvogne på hver 30 m2, som er indrettet med værksted i den ene og med værelse og kontor i den anden - skurvognene er opvarmet med elvarme fra solceller, som sidder på siden af vognene.
Endvidere er der udhus på 9 m2 til diverse haveredskaber.

Blot ca. 6 km fra ejendommen er der både skole og børnepasning. Endvidere er der blot ca. 3 km til Lundby og ca. 5 minutter til motorvejen, hvor der er 1 times kørsel til København.

Denne unikke ejendom fortjener et kig, så

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Vordingborg kommune - klik her for mere info...