Rapportér

Villa til salg, Lejre, Rødkildebanken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1306730
  • Villa
  • 150 m2
  • 600 m2
  • 6
  • 4.485.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

virkelig lækker villa med god placering i lejre

i lejres mest eftertragtede område bliver i mødt af denne indbydende og flotte villa, som fremtræder lige til at flytte ind i. villaen er beliggende i et børnevenligt område for enden af lukket vej. her ligger det ugeneret med udsigt til grønne områder og marker.


fra adressen kan i se frem til gåafstand til alle dagligdagens gøremål via sikkert stisystem. blandt andet er lejre station, indkøb, allerslev skole og daginstitution placeret i en radius af omtrent en kilometer.


villaen er opført i stilren fiskerhusarkitektur med sprossede vinduer, murede gesimser og hvidpudsede ydervægge. hele huset er udstyret med individuelt regulerbart gulvvarmesystem, ligesom der er en øget loftshøjde på ca. 2,60 meter, hvilket skaber en luftig atmosfære. indretningen er utroligt veldisponeret og gør det oplagt at arrangere med separat voksen- og børneafdeling. børneafdelingen består af to ekstraordinært store lyse værelser og dertil hørende badeværelse med brus. centralt i huset er placeret et tredje værelse / kontor. voksenafdelingen har "walk-through" garderobe samt eget badeværelse med bruser og indmuret spa. alle værelser har nydelige plankegulve i hvid ask, og i badeværelserne er der klinker. i det store lyse køkken/alrum er der plads til samvær. rummet er prydet med klinker, og der er et nyere hth køkken. køkkenet har hvide, grebsfrie elementer og en lækker corian bordplade. tilmed er her nyere hårde hvidevarer, herunder quooker, induktionskogeplade, dampovn, almindelig ovn og indbygget loftsemhætte med motor på loftet. stuen er regulær og rummelig med et fantastisk lysindfald fra de mange vinduespartier.


udenfor kan i nyde afslappede stunder på den sydvendte fliseterrasse , og børnene kan lege på græsplænen. i forbindelse med haven er der adgang til et stort anneks, som giver mulighed for et ekstra teenager rum, kontor eller blot et skønt rum, hvor i kan udfolde jeres kreative evner.


huset er ideelt placeret, da i fra matriklen får flot udsyn til marker og grønne arealer. interesseret? kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Denne bolig ligger i Lejre kommune - klik her for mere info...