Rapportér

Villa til salg, Lejre, Lysholmparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1349145
  • Villa
  • 160 m2
  • 711 m2
  • 6
  • 2.395.000 kroner
  • 120.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

160 m2 villa til salg i 4320 Lejre

Rummelig 1 plans villa på 160 kvm. med en rigtig fornuftig planløsning!

Velkommen til Lysholmparken 85 - en flot og velholdt villa, beliggende på en lukket vej.

Stor og dejlig lys opholdsstue med flot parketgulv og direkte udgang til terrassen/haven. Stuen er opdelt i to - adskilt af en dekorativ 3/4 mur, som giver rigtige gode muligheder for møbleringen, men samtidig en fornemmelse af et stort rum. Spisekøkken holdt i hvidt med masser af lys. Boligen byder på hele 4 soveværelser, alle med en fornuftig størrelse. Rummelig og lys entré med fordeling til husets soveværelser og de to badeværelser. Huset har et brusebadeværelse og et karbadeværelse. Bag ved køkkenet ligger det store bryggers, hvorfra der er direkte udgang til carporten, så man kan komme tørskoet ind med dagens indkøb. Boligen opvarmes med naturgas.

Flot have med en stor stenbelagt indkørsel med adgang til carporten. Super hyggelig stenbelagt terrasse, som er delvist overdækket, så man også kan nyde haven, når duggen falder. Haveanlægget fremstår rigtig flot med mange fine små buske.

Osted er et lille samfund med alt, hvad en familie behøver i dagligdagen, både hvad angår skole, institutioner, idrætsfaciliteter og dagligvareindkøb. 5 minutters kørsel fra boligen finder du Lejre station med forbindelse til København. Området byder også på masser af naturoplevelser.

Kom og nyd denne flotte ejendom - få en fremvisning ved at kontakte den, som kender boligen bedst - nemlig sælger.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Lejre kommune - klik her for mere info...