Rapportér

Villa til salg, Kirke Hyllinge, Lyndbyparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1432842
  • Villa
  • 148 m2
  • 917 m2
  • 5
  • 2.595.000 kroner
  • 130.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

148 m2 villa til salg i 4070 Kirke Hyllinge

Dejlig nem ejendom på 148 kvm. med masser af lys!

Beliggende i børnevenligt og lukket område tæt på naturen!

Rummelig vinkel stue med flere terrassedøre til haven, som er med til at give masser af lys i rummet. Stuen har flot lyst gulv og brændeovn. Flot køkken, som ligger i åben forbindelse til stuen - men alligevel så man har en fornemmelse af et selvstændigt køkken. Køkkenet er holdt i hvidt. fra køkkenet kan man stå og nyde udsigten til haven. Stueetagen byder her ud over på et soveværelse med god garderobeplads og nem adgang til husets brusebadeværelse. 1. sal med to fornuftige gavlværelser og et rummeligt repos-rum med mulighed for at have kontor eller aktivitetsrum. Entré med praktisk klinkegulv og god garderobeplads.

Boligen er beliggende på en 917 kvm. stor grund med et dejligt stort udhus fra 2003. En del af udhuset er indrettet med plads til vaskemaskinen. Nem og flot have med masser af plads til børn. Haven har flere sten- og træbelagte terrasser, så man kan flytte efter solen. Stor stenbelagt indkørsel med plads til flere biler.

Grønt fællesområde med legeplads og petanque-bane. Her ud over ligger ejendommen få minutters gang fra fjorden og det hyggelige miljø ved Lyndby.

Alt i alt en rigtig fornuftig ejendom, som er nem at gå til! Boligen fremvises af den, som kender den bedst - nemlig sælger. Få en fremvisning ved at kontakte sælger på tlf. 21410483. Spørgsmål kan også rettes til ejendomsmægler Peter Kjær.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Lejre kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Kirke Hyllinge