Rapportér

Villa til salg, Kirke Eskilstrup, Lindegårdsparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1430438
  • Villa
  • 1.550.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Lokalbolig Roskilde
Lokalbolig Roskilde
tlf: 46 32 32 42
Roskilde@lokalbolig.dk

skøn, velholdt villa i kirke eskilstrup

på en blind vej i kirke eskilstrup på midtsjælland ligger denne fine og velholdte ejendom, der præsenterer sig med en fordelagtig planløsning samt en praktisk placering tæt på alt, hvad i har brug for i hverdagen.

villaen er i god stand, hvilket blandt andet skyldes adskillige renoveringer og forbedringer de seneste år. i 2016 moderniseredes bryggerset med skabselementer fra vordingborg køkkenet, og året efter blev den hyggelige terrasse i haven anlagt.

beboelsesarealet opmåles til 126 veludnyttede kvadratmeter, og som i træder inden døre, mødes i først af en indbydende entré. herfra er der adgang til et badeværelse med brus og gulvvarme, og ret fremme ankommer i til husets opholdsrum, nemlig det sammenhængende stue- og køkken-alrumområde.

køkkenet er udført med lyse fronter, der er opstillet i en hesteskosform, og i det tilhørende alrum har i masser af plads til at indrette jer med en spisesektion, der kan rumme hele familien. i stuen ses en brændeovn, der bidrager til den stemningsfulde atmosfære; det bløde møblement arrangeres med lethed.

fra køkkenet kan i tilgå bryggerset, og fra stuen er der forbindelse til det oplagte forældresoveværelse, som har tilknyttet et badeværelse med glasafskærmet bruseniche. planløsningen afrundes af to værelser, som i kan bruge til børneværelser, kontor eller hobbyrum alt efter jeres behov og ønsker.

udgang til den sydvestvendte stenterrasse i haven kan foregå ad stuen eller ad alrummet, og på fliserne venter jer fortrinlige forhold, når i skal nyde den danske sommer. et afsnit af terrassen er overdækket, så i behøver ikke frygte lunefulde byger, skulle de midlertidigt afbryde sommersolen. haven er overskuelig at holde, og ved indkørslen er der opført en garage.

kontakt os for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Holbæk kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Kirke Eskilstrup