Rapportér

Villa til salg, Holmegaard, Valnødvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1245169
  • Villa
  • 204 m2
  • 804 m2
  • 1.650.000 kroner
  • D

204 m2 villa til salg i 4684 Holmegaard

Med denne villas beliggenhed er der rig mulighed for, at blive en del af et godt lokalmiljø, her i dejlige og hyggelige Fensmark. Boligen huser intet mindre end 204 veludnyttede m2, som giver rum til hele familien - lige fra den guitarspillende teenager til de legende små.

Udefra fremtræder ejendommen pæn, velholdt og overskuelig. Den lyse murstensfacade stemmer godt overens med de hvide detaljer, som går igen på den tilstødende dobbeltgarage. Det er derfor et nydeligt førstehåndsindtryk, der møder jer i sammenhæng med den velanlagte forhave.

I bevæger jer indendørs i stueplanet, hvilket primært er tiltænkt familiens opholdsrum. De to stuer en suite er perfekte til diverse højtider samt børnefødselsdage, da den åbne forbindelse sagtens rummer et langbord. De franske døre, den mindre karnap og dobbeltdørene ud mod haven sætter prikken over i’et.

I det rummelige spisekøkken kan hjemmekokken frit bevæge sig rundt, og der er tilmed plads til, at børnene kan hjælpe til under madlavningen. Om morgenen kan I samles om spisekrogen inden dagens strabadser begynder. I forlængelse af køkkenet møder I bryggerset - og etagen afrundes af en møblerbar gang, et badeværelse og et værelse.

På førstesalen er der et gæstetoilet og fire værelser, hvoraf ét fungerer som gennemgangsværelse, og derfor er oplagt at anvende som kontor.

I sommerhalvåret nydes grillmiddagene på den sydvendte fliseterrasse, mens børnene giver sig i kast med leg og spil på græsplænen.

Byen rummer et sundt foreningsliv, og med nærheden til Næstved når I hurtigt shopping og kulturoplevelser. Af hverdagens fornødenheder er pasningstilbud i gåafstand.

Lyder dette som stedet for jer? Kontakt os i dag for en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...