Rapportér

Villa til salg, Højby, Klokkelyngen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1319484
  • Villa
  • 168 m2
  • 848 m2
  • 6
  • 2.150.000 kroner
  • 110.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

168 m2 villa til salg i 4573 Højby

Nyere villa fra 2005 med mulighed for anvendelse som helårshus eller fritidshus efter eget valg.

Villaen ligger for enden af lukket vej og ud til grønt område. Vi befinder os tæt på vuggestue, børnehave og skole (0.-9. klasse) og kun få minutter fra ny sportshal og gode indkøbsfaciliteter. Kort afstand til skøn strand ved Gudmindrup Lyng. Nemt til både bus, tog og Rute 21 mod Holbæk/København.

Boligen byder på:

Hovedhus med et boligareal på 131 m2 fordelt på en god entré, hvorfra man kommer ind i lys opholdsstue med brændeovn og varmepumpe samt glaskarnap og udgang til terrasse. Fra opholdsstuen fører franske døre til køkken/alrum med alle hårde hvidevarer - med klinkegulv og udgang til terrasse. Børneafdeling med 2 dejlige værelser med eget brusebadeværelse/gæstetoilet. Ekstra værelse/kontor med lille indbygget sauna. Forældreafdeling med soveværelse og brusebadeværelse. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt oliefyr – gulvvarme overalt i huset.

Anneks med 37 m2 boligareal med egen varmepumpe og mange anvendelsesmuligheder, måske som aktivitetsrum, ungdomsafdeling eller kontor med egen indgang.

Overalt er der energiruder, og sælgers varmeforbrug har været så lavt som kr. 10.000/år. Boligens energimærke er C.

Haven er nem at holde og anlagt med flere dejlige, ugenerte solterrasser. På grunden findes yderligere carport med stort udhus/værksted samt separat udhus på 14 m2 og en overdækning på 21 m2.

Ring til sælger på tlf. 21 99 31 13 og aftal tid for en fremvisning eller til RobinHus Mægler Kai Gylling på tlf. 40 42 52 20 for yderligere information.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info...