Rapportér

Villa til salg, Hårlev, Diget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1295619
  • Villa
  • 173 m2
  • 836 m2
  • 5
  • 2.175.000 kroner
  • 110.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

173 m2 villa til salg i 4652 Hårlev

Klassisk parcelhus på 173 kvm i 1 plan på hjørnegrund i Hårlev tæt på sportshal, skole, indkøb og den charmerende Hårlev landsby som bl.a. byder på Hårlev Kirke fra 1200-tallet samt gravhøjen Kong Hothers Høj. Ejendommen fremstår oprindelig, dog med udskiftning af ruder og køkken elementer ved sælgers overtagelse af ejendommen i 2006 samt pilleovn. Endvidere muret garage på 36 kvm i samme sten som ejendommen og dejlig lukket og nem have med stenterrasse. Sælger sørger for at der er installeret naturgasfyr inden overtagelsen.

Ejendommen indeholder: Via sti fra garagen langs haven ankommer du til ejendommen og træder ind i entre med ternet vinylgulv og herfra direkte adgang til lyst gæstetoilet med 2 stk. stilede aflange vinduer. Endvidere fra entreen adgang til værelse med parketgulv og skabsvæg samt til stor og meget lys stue/alrum med hyggelig pilleovn, åbent til køkkenet og helt åbent til tilbygning, hvor der idag er indrettet dagligstue med udgang til haven og terrassen. Her er mange gode kvadratmeter, som kan indrettes på lige så mange forskellige måder og som bringer familien sammen. Køkkenet har en mørk bardisk mod stuen og derudover lyse elementer og ternet vinylgulv samt rigtig god bordplads til at kreere kulinariske overraskelser. Fra kløkkenet adgang til praktisk bryggers med udgang og klinkegulv. Fra stuen adgang til gangareal og herfra 3 rigtig gode værelser alle med parketgulv samt stort badeværelse i blålige nuancer både med brus og kar samt de samme stilede aflange vinduer som på gæstetoilettet.
Beliggenhed: Hårlev ligger ca. 15 min. kørsel fra Køge og ca. 50 min. kørsel fra København i bil, og der er gode togforbindelser fra Hårlev til både Køge/København. I byen tilbydes der mange sportsaktiviteter, især i Hårlevhallen er der rig mulighed for at dyrke sport, bl.a. fitnesscenter. Vil du hellere ud i naturen, kan man fiske i Tryggevælde Å, eller nyde den omkringlæggende natur i form af gå- eller cykelture.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Stevns kommune - klik her for mere info...