Rapportér

Villa til salg, Gørlev, Reersøvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1429148
  • Villa
  • 176 m2
  • 1.859 m2
  • 5
  • 1.375.000 kroner
  • 70.000 Kroner
  • F
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

176 m2 villa til salg i 4281 Gørlev

Søger du en nedlagt landejendom, som ligger ugenert med marker omkring og er tæt på strand og flot natur? Så finder du så absolut muligheden her.
Ejendommen er oprindelig opført i 1920. Den er dog i senere år væsentlig ombygget og moderniseret med bla. andre vinduer etc. og i 2012 fået installeret et solcelle anlæg på 6 KW, således en stor del af ejendommen forbrug kommer fra egen produktion. Ejendommen er opført som en vinkel bygning med beboelse og stald/værksted og er placeret væk fra asfalt vej midt i åbne marker.
Den indeholder: Entre med trappe til 1 sal, fordelingsgang, pænt badeværelse med brus, 2 værelser, bryggers med indgang fra have/udestue, køkken med spiseplads, vinkelstue. Både køkken og vinkel stue har flotte gamle bjælker og lofter. 1. sal indeholder: repos, værelse samt stort soveværelse. Der forefindes ligeledes en dejlig stor udestue med udgang til have.
Ejendommen opvarmes med varmepumpe, brændeovn samt el varme, grundet sit solcelle anlæg, hvilket derved giver fuld udnyttelse.
Den har ligeledes en staldbygning med 2 hestebokse samt et disp. rum/værksted og et udhus. Der er ligeledes tilhørende dobbelt carport.
Her er en flot ældre have med frugttræer etc. og den er indrettet med randbeplantning og ligger ud til åbne marker på alle sider, hvilket betyder at der er gode ride muligheder i området.
Ejendommen ligger placeret ved "Ornum" strand hvor her er rolige og ugeneret omgivelser. Her har du mulighed for at fiske eller sejle på åen, eller du kan benytte broerne over åen til at komme til stranden på kun ca. 12 min gang eller via vejforbindelser. Ved stranden finder du en af områdets bedste strande med mulighed for at bade, fiske, surfe eller bare nyde sol og sommer.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Henrik Andersen varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf: 5059 7619. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Gørlev