Rapportér

Villa til salg, Gadstrup, Kildeager

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1292115
  • Villa
  • 133 m2
  • 805 m2
  • 4
  • 1.695.000 kroner

villa med udsigt til marker i snoldelev

i snoldelev lidt uden for gadstrup møder i denne charmerende villa, som nu kan danne rammen om jeres hverdag. her venter jer et hjem fra 1963 i halvandet plan med en velindrettet planløsning samt en et dejligt udeareal, hvor i får en skøn udsigt til åbne marker fra baghaven – velkommen til kildeager 5.

stueplanet indeholder en lys og stemningsfuld stue, som samler familien omkring spisebordet eller til filmhygge i sofasektionen om aftenen. der hersker en utrolig behagelig atmosfære, og stuen bliver uden tvivl jeres foretrukne og faste samlingspunkt. herefter møder i et funktionelt køkken med hvide fronter og gode skabsløsninger samt et badeværelse med gulvvarme og separat bruseniche. etagen rummer endvidere et soveværelse og et bryggers med egen indgang, inden i fortsætter op til førstesalens hyggelige skråvægge. heroppe gemmer sig to ekstra værelser, der er oplagte som børneværelser.

glæd jer til at træde udenfor i den lukkede have med en sydvendt fliseterrasse, hvorfra sommerhalvåret kan nydes i fulde drag på behagelige havemøbler. der er plantet ny hæk i 2018, og i finder desuden en mindre legeplads og en havedam, som begge følger med, hvis det ønskes. bilen kan parkeres i en carport, som ligger i forlængelse af et redskabsskur.

i kommer til at bo i et fredeligt område med flere børnefamilier i nærheden. fra adressen har i gåafstand til offentlig transport og børnehuset lærken, og der kører skolebus til gadstrup skole, som ligger i nabobyen, der ydermere rummer både indkøb, togstation og bibliotek. det forventes desuden, at der i 2019 åbner en rema1000 i snoldelev, så dagligdagen bliver endnu nemmere.

lyder denne bolig som noget for jer? ring for en fremvisning.

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info...