Rapportér

Villa til salg, Eskebjerg, Eskebjergvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1322597
  • Villa
  • 260 m2
  • 102.465 m2
  • 7
  • 4.645.000 kroner
  • 235.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

260 m2 villa til salg i 4593 Eskebjerg

Her finder du en hobby landbrugs ejendom som er drevet med stor kærlighed til dyr og deres velfærd. Den har et jordtilliggende på 10,2 hektar og jorden er placeret rundt om stuehuset samt med et stykke som er udlejet på den anden side af vejen. Jorden rundt om ejendommens bygninger er indrettede med folde til heste, kreaturer og er udlagt med græs som er indhegnet.

På ejendommen findes 2 beboelser.
Stuehuset til ejendommen, som er et træhus fra Älvsbyhus, er opført i 2002 i 1,5 plan med udnyttet tagetage. Da sælger er meget dyre glad er her dyr både ude og inde. Huset har et bolig areal på 149 m2 og indeholder: Vindfang/terrasse med udsigt over området, bryggers med egen indgang, stort køkken med spise plads, entre med trappe til 1. sal, stort soveværelse, badeværelse med brusehjørne, dejlig lyst stue med 2 udgange til grunden/terrasse og udsigt over området. 1. sal indeholder: Stor stue med udgang til svalegang hvorfra der er udsigt over området/vandet, badeværelse med brus, stort værelse med udgang til stor hævet træterrasse med god udsigt.
Det tidligere stuehus som er opført i år. 1880, men dog moderniseret, har været udlejet. Det er dog ledig for køber. Her er et bolig areal på 111 m2 som indeholder: Entre, åben stue/køkken med brændeovn, 3 værelser, retro badeværelse med badekar, samt et nyere ekstra rum.

Udbygningerne er indrettet med et værksted, samt staldbygning med heste bokse, en mellem bygning med rytterstue samt en lade/driftsbygning til løsdrift etc.

I denne ejendom finder du alle muligheder for dyrehold og dette skal sammenholdes med at ejendommen ligger på en skrånende bakke som giver en smuk udsigt over området og vandet, hvilket i sig selv er ret unikt for en landejendom af denne størrelse. Såfremt køber måtte ønske et mindre jordtilliggende, er der mulighed for at sælge en del af jorden fra.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægleren varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf: 2033 5741. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...