Rapportér

Villa til salg, Borup, Valmuemarken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1307183
  • Villa
  • 164 m2
  • 830 m2
  • 5
  • 3.795.000 kroner
  • 190.000 Kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

164 m2 villa til salg i 4140 Borup

Spændende 1-plans villa på 164 m² med 19 m² overdækket terrasse.

Veldisponeret bolig med rigtig mange lækre detaljer, beliggende i det eftertragtede område i Borup Øst, omgivet af smuk natur.

Ejendommen er opført i 2007 på 830 m² grund og fremstår overalt velholdt med tilhørende velanlagt nem have. I udstykningen er der mellem de enkelte veje etableret grønne kiler, ligesom der er etableret et fint stisystem rundt i byen. Til boligen hører også integreret dobbelt carport med tilhørende frostfrit udhus, drivhus og mindre cykelskur.

Borup er en stationsby, sidste stop i HT-området, hvor regionaltoget bringer dig nemt til København eller mod Odense og så er der kun 11 min. til Roskilde. Alle faciliteter findes i nærområdet, hvad enten man skal handle dagligvarer i en af byens 3 supermarkeder eller har skolesøgende børn, der kan vælge mellem både kommunal- og privatskole.

Ejendommen byder på:
En planløsning uden spildplads, der indeholder alt hvad en moderne familie skal bruge. Adgang til brygegrs direkte fra carporten og herfra videre ind til børneafdelingen med to værelser, begge med indbyggede skabe. I samme afdeling findes også det ene af boligens badeværelser. Det store køkken/alrum er omdrejningspunktet i boligen og det gennemstrømmende lys, giver en helt særlig fornemmelse. Det er også fra denne afdeling, der er adgang til entre, kontor og den skønne store forskudte stue, der skaber to læterrasser, hvoraf ”aftenterrassen” er overdækket. Slutteligt findes skønt soveværelse med stor skabsvæg udgang til den overdækkede terrasse og adgang til eget lækkert badeværelse. Fuldspartlede gipslofter i hele boligen og opvarmning via gulvvarme sker med billig fjernvarme og så sørger genvexanlægget for god luftcirkulation.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Køge kommune - klik her for mere info...