Rapportér

Villa til salg, Bandholm, Strandparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1405401
  • Villa
  • 118 m2
  • 1.744 m2
  • 3
  • 2.299.000 kroner
  • 115.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

118 m2 villa til salg i 4941 Bandholm

Velkommen til denne fantastiske ejendom roligt beliggende på ”Strandvejen” i Bandholm, med direkte udsigt over vandet.

Ejendommen byder på et lækkert moderne køkken, som er i forbindelse med stuen. Faktisk er hele ejendommen åben således at lyset kan komme ind fra alle vinkler, og du kan nyde udsigten. Fra den store stue har du mulighed for at gå ud på terrassen, og nyde den smukke udsigt over vandet mens du nyder morgenkaffen. Herfra kan du også følge Askø færgen, som sejler fra Bandholm til Askø.

På bagsiden af huset har du direkte udgang til den store lukkede have, som er meget let at holde, og absolut børnevenlig.

Boligen indeholder endvidere, stor entre med indgang til rummeligt soveværelse, fint børneværelse og nydeligt lyst badeværelse. Alt dette finder du i den ene ende af ejendommen, i den anden får du et godt bryggers, toilet og bad samt husets anden entre.

Til ejendommen er der stort uudnyttet loftrum på 135 kvm, hvor der ville være rig mulighed for at etablere flere værelser eller en stor stue.

I Bandholm har du alverdens muligheder. Her er et sammenhold udover det sædvanlige.

Saml familien, og tag en tur i Knuthenborg som blot er beliggende 5 min. væk fra ejendommen. For enden af vejen finder du en af landets bedste strandhoteller, som i øjeblikket arbejder på at få en Michelin kok.

Skal du være en del af dette sammenhold, og få disse fantastiske oplevelser som Bandholm kan byde på, så tøv ikke med at bestille en fremvisning, og oplev samtidig den smukke udsigt fra denne skønne ejendom.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Lolland kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Bandholm