Rapportér

Værelse til leje, Haslev, Klik her for at se vejnavnBregentvedvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1226049
  • Værelse
  • 30 m2
  • 1
  • 12 måneder
  • 1.11.2019
  • 4.500 Kroner
  • 13.500 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

2 sammenhængende værelser udlejes til (helst) pige/kvinde

Jeg udlejer 2 sammenhængende værelser i min skønne lejlighed - vi skal dele køkken, bad og indgang. Derfor forestiller jeg mig også, at vores kemi og tillid vil være alt afgørende - måske vil vi kunne fungere som en slags roommates.

Der er en skabsvæg i det ene værelse og mulighed for at indsætte en 1 1/2 mandsseng.

Jeg forestiller mig, at du er en moden og ansvarlig pige/kvinde, uafhængig af små børn, ikke ryger, i arbejde eller i uddannelse, tillidsfuld og medvirkende til, at vi sammen kan bo i rent, pænt og hyggeligt hjem.

Du SKAL kunne tåle og kunne li' kat, da jeg har en skøn norsk skovkat, som helt sikkert vil mænge sig med dig også - du kan dog ikke selv medbringe kæledyr, da der kun må være et pr. husstand.

Du er meget velkommen til at deltage i fælles havedage, men det er ikke et krav - vores store fælles have må du frit nyde og benytte.

Har du en mindre bil kan vi evt. aftale, at den må være parkeret i min carport.

Du kan få lidt opbevaringsplads i både mit skur og loftrum - men ikke til større ting/møbler.

I prisen (kr. 4.000,-) er inkluderet vand/varme/el/licens/stor tv-pakke/vinduespudsning udvendig - derudover sørger jeg for rengøringsmidler/opvasketaps/vaskemiddel/toiletpapir/køkkenrulle/sæbe m.m., som jeg opkræver dig kr. 500,- ekstra for pr. mdr. - Så i alt er leje prisen kr. 4.500,- pr. mdr.

Lad mig høre fra dig, hvis du har brug for et mindre lejemål for en tid - jeg har skrevet en kortere lejeperiode på, men skulle vores kemi og lyst være til stede kan vi sagtens aftale en mulig forlængelse af lejemålet.

Spændt på at høre fra dig.

Mange hilsner Malene

Denne bolig ligger i Faxe kommune - klik her for mere info...