Rapportér

Rækkehus til salg, Næstved, Tubavej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1396536
  • Rækkehus
  • 90 m2
  • 424 m2
  • 1.995.000 kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Særdeles velholdt rækkehus i Holsted Nord

Nu har I chancen for at overtage dette super flotte og særdeles velholdte rækkehus i Holsted Nord.

Her venter jer dejlige rammer inden døre, og dertil kommer en skøn have samt kort afstand til hverdagens fornødenheder. Ejendommen er bygget i 2003 og præsenterer sig flot med gule mursten og hvide vinduesrammer.

Ved ankomst til adressen kan I parkere bilen i carporten, før I træder over entréens dørtærskel.
Indenfor kan I se frem til en veldisponeret planløsning, hvor I får et skønt opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse. Vinkelkøkkenet fremstår pænt og funktionelt, og det er endvidere veludstyret med gængse hårde hvidevarer. Der er desuden rigeligt med skabe og skuffer til opbevaring af alle køkkenremedierne, og så kan I også arrangere en mindre spiseplads til den hurtige morgenmad.

Stuen kan nemt indrettes med et middagsbord såvel som komfortable møbler til aftenafslapningen. Rummet kan bryste sig af et smukt lysindfald takket være karnappen, og der er ydermere udgang til terrassen.

Boligens øvrige kvadratmeter udgøres af to gode værelser, hvoraf det ene ligeledes har dør til udearealet. Foruden soveværelset kan I derved etablere et børneværelse, kontor eller en form for hobbyrum.
Afslutningsvis finder I et badeværelse med bruseniche.

Udenfor har I fornøjelsen af en fin anlagt have med græsplæne og bede, og så er den solrige fliseterrasse perfekt til havemøblerne og grillen.
Fra matriklen får I gåafstand til busstoppested, daginstitution, skole og indkøb, og I bosætter jer ligeledes tæt på Næstved Storcenters mange butikker. Cyklen bringer jer også hurtigt til Næstved Nord Station.

Lyder dette som noget for jer? Så kontakt os for at bestille en fremvisning.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...