Rapportér

Rækkehus til salg, Næstved, Orionvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1286680
  • Rækkehus
  • 108 m2
  • 300 m2
  • 2.095.000 kroner
  • 104.999 Kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

108 m2 rækkehus til salg i 4700 Næstved

I et stille område i Næstved Nord finder I dette lyse og velindrettede rækkehus, der blandt andet byder på tidløse materialevalg, en fordelagtig planløsning og en pragtfuld placering nær Næstved Storcenter, skole og naturoplevelser. Ejendommen fra 2007 præsenterer sig ganske nydeligt med en lys murstensfacade og hvide vinduesrammer. Det velholdte fliseparti leder videre til et indbygget udhus på 8 m2 samt den smarte, integrerede carport på 24 m2.

Når I skal tilgå hjemmet, kan I vælge den praktiske indgang gennem bryggerset, hvor vaskefaciliteterne er placeret. I kan også gå ind via den lyse fordelingsgang, hvorfra boligens 108 m2 udfolder sig. Indenfor venter jer tre reelle værelser. Det oplagte forældresoveværelse har god opbevaringsplads i de faste skabe, mens begge børneværelser har skønne størrelser, der gør dem lette at indrette.

De fleste kvadratmeter udfolder sig i det åbne opholdsrum, som danner rammen om familiens hverdagsliv. Det hvide vinkelkøkken har en mørk bordplade og en ovn placeret i en behagelig arbejdshøjde, mens en buet åbning leder ind til den rare stue. Her er loftet ført med op til kip - og det samme er vinduerne. Atmosfæren er således lys og luftig, og rummet har plads til både spisebord og bløde sofamøbler.

Fra den integrerede carport, er der adgang til entré, bryggers og udhus. Dertil hører en dejlig lukket have med nyere udvidet flise terrasse og græsplæne. Den familievenlige beliggenhed giver jer gåafstand til indkøb, daginstitution og Holsted Skole. I er ydermere nær en lang række specialbutikker, og køreturen til København tager en times tid.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...