Rapportér

Rækkehus til salg, Næstved, Orionvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1260653
  • Rækkehus
  • 109 m2
  • 374 m2
  • 2.095.000 kroner
  • 105.000 Kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

109 m2 rækkehus til salg i 4700 Næstved

Med en god beliggenhed i et attraktivt område i Næstved Nord finder I dette flotte, lyse og indbydende rækkehus, der er opført i 2006, og som I nu kan blive de næste ejere af. Her kan I se frem til en indflytningsklar bolig, der ligger nær alle hverdagens nødvendigheder.

Fra adressen på Orionvej 91 møder I Bilka, daginstitution og Susåskolen afd. Holsted i en radius af én kilometer, mens Næstved Nord Station er placeret omtrent halvanden kilometer væk. Er det mere de grønne omgivelser, der trækker, kan I hoppe på cyklen og tage til Stenskoven.

Indenfor får I 109 m2 fordelt over ét plan, som byder på stor åben stue, hvor I kan få plads til familien og nyde hinandens selskab i opholdsrummet, tre værelser, der alle har indbygget skab, og som deles om badeværelset med bruseniche.

I køkkenet kan I se frem til hvide elementer med børste stål greb, der gemmer på rum til opmagasinering i skabe og skuffer, så I kan bruge bordpladen, når middagen skal fremtrylles. Køkkenet har desuden en rigtig fin størrelse med plads til en mindre spisekrog kan stilles herude. Har I brug for et større bord, som hele familien kan samles om, kan det placeres i den tilstødende stue, som også kan have sofagruppen stående. Herinde er der et dejligt lysindfald da de store, brede vinduespartier gavmildt lader solens stråler strømme ind. Til at fuldende boligen indendørs venter der jer et praktisk bryggers, hvor vaskefaciliteterne kan stå.

Udenfor får I en solrig terrasse, som kan arrangeres med havemøbler og grill. Her kan I opholde jer og beskue omgivelserne omkring jer.

Lyder det som jeres næste hjem? Så kontakt os for en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...