Rapportér

Rækkehus til salg, Næstved, Ejlersvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1443550
  • Rækkehus
  • 85 m2
  • 721 m2
  • 1.425.000 kroner
  • 75.000 Kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Nyistandsat halvt dobbelthus centralt i Næstved

Dette halve dobbelthus er et godt match hvad end der er tale om et ældre par, førstegangskøb til den lille familie eller den pladskrævende single – her får du en indflytningsklar bolig, hvor du ikke skal løfte en finger. Oveni får du en lukket have og central beliggenhed tæt på Næstveds bymidte.

Huset er opført i 1989 og fremstår i pæn stand med sin røde murstensfacade, hvide rammer om vinduerne og mørke tag. De 85 kvadratmeter, som er flot istandsat, er fordelt i ét plan med indgang enten via entréen eller bryggerset, hvor der er plads til at installere vaskefaciliteter eller et fryseskab.

De to værelser ligger side om side og byder begge på en reel størrelse, hvor du kan indrette med dobbeltseng og garderobeskab i det ene værelse, mens det andet har en god størrelse til kontor, gæsteværelse eller børneværelse.

Det fine gulv på værelserne fortsætter videre ind i det åbne opholdsmiljø, og skaber dermed en rød tråd gennem boligen. Opholdsmiljøet består af køkken og stue i åben forbindelse, så lyset kan strømme gennem rummet fra tre verdenshjørner. Køkkenet er indrettet med hvide elementer, kogezonen er integreret i bordpladen og ovnen er placeret i praktisk arbejdshøjde.

Fra stuen er der udgang via en glasdør til terrassen, som takket være sin orientering mod syd og vest har sol hele dagen og til aftentid. Haven er meget enkel, nem at vedligeholde og helt lukket.

Inden for 600 meter finder du både daginstitution, skole, fodboldbane og supermarked. Næstveds station med gode forbindelser videre ud i landet ligger en kilometer fra adressen, ligesom du i centrum af byen finder shoppingmuligheder og spisesteder.

Er dette boligen for dig? Så kontakt os for en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Næstved