Rapportér

Rækkehus til salg, Næstved, Helleristen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1276655
  • Rækkehus
  • 106 m2
  • 184 m2
  • 4
  • 1.275.000 kroner
  • 65.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

106 m2 rækkehus til salg i 4700 Næstved

På Helleristen i Næstved, finder I dette velholdte rækkehus i et plan med god planløsning og ideel for børnefamilien. Super fint rækkehus med overdækket og til dels lukket hyggelig gårdhave med flisebelagt terrasse og redskabsskur/udhus.

Helleristen er en del af Dyssegårdsparken som ligger i det sydlige Næstved, stadig tæt på byen. Dyssegårdsparken er en velfungerende grundejerforening med mange faciliteter. Omgivelserne byder på pæne områder, p-plads tæt ved døren og meget børnevenligt med stor ny legeplads og mulighed for fri leg i de grønne områder. Tæt på daginstitution og skole. Nem adgang til stier som fører direkte til supermarked samt på cykel kommer man let og hurtigt til centrum. Bussen kører ganske kort fra hoveddøren, og ikke langt derfra ligger den nye omfartsvej til Næstved Nord og motorvej. I området er der mulighed for leje af festhus.

Rækkehuset råder over 106 veldisponerede kvadratmeter og indeholder blandt andet stor entre med skabsplads. Adgang til to gode værelser samt stort soveværelse med skabe. Lyst og renoveret (år 2016) badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Køkken i åben forbindelse til opholdsstue. Stuen er meget rummelig, har ovenlysvindue og traditionelt parketgulv samt stort vinduesparti med udgang til overdækket terrasse.

Til rækkehuset hører lille forhave samt baghave med delvist overdækket terrasse med termotag, så man her kan nyde den dejlige aftensol. Sælger har fået isoleret udhuset samt tilført strøm til udhuset, så det er muligt, at have et ekstra køleskab eller fryser stående.
Der er etableret ny fjernvarme i hele Dyssegårdsparken i 2015/2016 samt indlagt hurtigt fibernet for TV og internet.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...