Rapportér

Rækkehus til salg, Lille Skensved, Hovedgaden

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1391188
  • Rækkehus
  • 126 m2
  • 4
  • 2.267.000 kroner
  • 115.000 Kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

126 m2 rækkehus til salg i 4623 Lille Skensved

Super spændende enderækkehus med adgang til hyggelig ugenert have med flere terrasser og sol fra morgen til aften. Boligarealet er på hele 126 m² fordelt på to plan, og det skal særligt nævnes, at der er toilet på begge etager og at lys og luft, er kendetegnet overalt.

Til boligen hører eget udhus og som en del af en velfungerende ejerforening, med billige fællesudgifter, er der også adgang til bl.a. dejlig fælleshave med stor terrasse (perfekt til de større fester) og gode parkeringsmuligheder.

Ejendommen byder på:
God planløsning, hvor stueplan er indrettet med entre og adgang til gæstetoilet/bryggers samt skønt køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Der er gulvvarme i hele stueetagen og udgang til terrassen, hvor livet leves hele sommeren. På den rummelige og højloftede 1.sal er der fundet plads til repos med adgang til badeværelse og 3 store værelser, heraf har soveværelset fransk altan og adgang til ”walk in closet”.

Oplev det hele på en rundvisning med sælger og få historien om huset og området.

Ejendommens beliggenhed:
Stationsbyen Lille Skensved byder på et nært og hyggeligt bymiljø. Her finder du alle hverdagens fornødenheder som supermarked, slagter og bager samt en rigtig fin placering i forhold til skole, skov, strand og Køge by, herunder blot 3 km fra den nye Køge Nord Station, hvor du kan komme med lyntog til København på ca. 20 minutter. Du kan også vælge at tage regionaltoget mod Køge, Næstved og Roskilde, som stopper på byens togstation. Endeligt skal den nye motorvejstilkørsel mod København naturligvis fremhæves.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Solrød kommune - klik her for mere info...