Rapportér

Rækkehus til salg, Ringsted, Søndre Parkvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1352025
  • Rækkehus
  • 132 m2
  • 292 m2
  • 5
  • 1.995.000 kroner
  • 100.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

132 m2 rækkehus til salg i 4100 Ringsted

Velholdt og indbydende rækkehus med spændende planløsning, hvor boligareal på 132 m² er fordelt på flere plan. Hver en kvadratmeter er rigtig godt udnyttet med bl.a. istandsat køkken og hele 4 værelser, der giver plads til en større familie.

Ejendommen har en rigtig god beliggenhed i bebyggelsen med terrasser på begge sider af boligen, heraf også en overdækket mod sydvest, så solen kan nydes dagen lang. Dertil kommer carport og udhus. Hele herligheden er beliggende på 292 m² grund med naturligt terrænfald, der giver en særlig fornemmelse af omgivelserne

Fra boligen er der gåafstand til alle byens faciliteter, herunder skole, busforbindelse, station, indkøb m.m.. Ringsted er i rivende udvikling og her kommer man nemt rundt på Sjælland uanset om man skal mod nord, syd, øst eller vest og den nye hurtigbane mod København er et stort aktiv for byen.

Ejendommen byder på:
Indretningen er særegen og ved ankomst træder man ind i det flotte store køkken med indrette hyggekrog og hvor granitten giver et praj om den kvalitet, der gennemsyder boligen hele vejen rundt. I samme plan findes også både badeværelse og bryggers med stor skabsvæg samt et af boligens mange værelser. I det forskudte plan, 4 trin, findes lys og skøn stue med indrettet med flere afdelinger og herfra er også udgang til den overdækkede terrasse. I øverste plan findes fordlingsgang med indbyggede skabe, 3 værelser og boligens andet badeværelse.

En bolig med unik indretning med mange spændende detaljer.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Ringsted kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Ringsted