Rapportér

Lejlighed til salg, Ringsted, Tofteåsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1408845
  • Lejlighed
  • 107 m2
  • 4
  • 1.545.000 kroner
  • 80.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

107 m2 lejlighed til salg i 4100 Ringsted

Indflytningsklart og indbydende enderækkehus med et boligareal på 107 m², fordelt på to plan, og i tillæg så er det oprindelige udhus på 11 m² inddraget til beboelse (ikke søgt godkendt). Særligt skal også nævnes den store terrasse, der har fået ny belægning og hvoraf de 16 m² er overdækket. Boligen har status som ejerlejlighed, hvorfor den skønne lukkede have ikke fremgår af arealopgørelsen.

Beliggende i Benløse i velfungerende ejerforening med fine fællesarealer og fælleslokale. Veletableret stisystem bringer dig sikkert rundt i byen, hvad enten der skal shoppes i Outletcenteret eller bymidten, og både daginstitution og skole findes i gåafstand.

Ejendommen byder på:
Fin entre med kontorplads og adgang til gæstetoilet og med opbevaringsplads under trappen. I stueplan findes endvidere istandsat køkken i åben forbindelse med den lyse vinkelstue, hvorfra der er udgang til den overdækkede terrasse. Bryggerset, der er indrettet i det oprindelige udhus, har masser af skabsplads og er med gulvvarme.
På 1.sal findes stort soveværelse med skabsarrangement og kig til haven samt yderligere 2 værelser og badeværelse med karbad. Ejendommen opvarmes med naturgas.

Ejendommens beliggenhed:
I en by med liv året rundt og en historisk og hyggelig bymidte, hvor der bl.a. findes stor svømmehal og afholdes både byfest og festival. Stationen ligger 3 kilometer væk og særligt skal bemærkes, at den nye bane mellem Ringsted og København vil ændre rejsetiden markant - KUN 32 min.

En yderst velholdt ejendom, hvor også vinduer og døre er skiftet og med en rigtig god udnyttelse af boligarealet.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Ringsted kommune - klik her for mere info...