Rapportér

Lejlighed til salg, Næstved, Roarsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1246955
  • Lejlighed
  • 69 m2
  • 825.000 kroner
  • 45.000 Kroner
  • C
Du kan tage direkte kontakt til denne udlejer/sælger
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

69 m2 lejlighed til salg i 4700 Næstved

I har nu muligheden for at blive de næste ejere af denne velindrettede toværelseslejlighed, som ligger centralt i Næstved. Her venter der jer lyse og indbydende rum samt nærhed til alt, som I skal bruge i jeres hverdag.

Fra adressen finder I byens mange tilbud i gåafstand, ligesom Næstved Station, indkøbsmuligheder og kysten er under én kilometer væk. Det giver jer en beliggenhed nær både centrum og naturområder.

I kommer til at bo i en ejendom med brugsret til fælles, grønne arealer som omgiver bygningen, ligesom der foran er plads til at parkere bilen. I kan ligeledes tilkøbe jeres egen garage, hvis det har interesse. Herudover er der fri afbenyttelse af kælderen til cykelparkering, og hernede har I også tilgang til eget kælderrum.

Lejligheden er placeret på første sal. Fra entréen ledes I til en fordelingsgang, hvorfra I får indgang til et værelse med nydelige trægulve, som breder sig i de fleste at boligens rum på nær køkkenet og badeværelset, der har klinker. På værelset kan I se frem til gode indretningsmuligheder, og så er der indbygget skab. Ved siden af værelset er badeværelset med badekar placeret, og herude er der også rum til at have vaskefaciliteterne stående. Afslutningsvis venter der jer køkken og stue samlet i en skøn forening, hvor I kan nyde hinandens selskab. Køkkenet gemmer på fin opbevaringsplads og en træbordplade, hvor middagen kan tilberedes. Rummet er generelt lyst, da de brede vinduespartier gavmildt lader solens stråler strømme ind. Fra stueområdet får I udgang til jeres solrige altan, som særligt om sommeren er til stor glæde. Herude kan I opholde jer og beskue området og omgivelserne omkring jer.
Kontakt os for en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...