Rapportér

Lejlighed til salg, Næstved, Odinsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1317166
  • Lejlighed
  • 70 m2
  • 825.000 kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

70 m2 lejlighed til salg i 4700 Næstved

Oplagt forældrekøb tæt på Næstved station og centrum! Dit nye hjem ligger på Odinsvej 14 i en flot, højtliggende gulstensejendom, hvor du får en betagende udsigt over byen og en pæn, velindrettet planløsning.

Så snart du træder ind i lejligheden, imponerer den lyse og luftige atmosfære, der starter allerede i den mindre fordelingsgang, hvor du nemt kan få plads til både jakke og sko. Køkkenet er indrettet med hvide elementer og stålfarvede greb, og mens chiagrøden koger og kaffen brygger, kan udsigten over Næstved betragtes fra endevæggens vinduesparti. Om morgenmaden skal nydes i sofaen eller ved spisebordet, må være din beslutning, men du kan snildt indrette stuen med begge dele. Pladsmangel får du heller ikke i det rummelige soveværelse, hvorfra der er adgang til altanen. Herude venter mange solskinstimer med udsigten, der synes at være en uendelig symfoni af grønne træer og hustage. Endelig gemmer boligen på et moderne badeværelse med en særdeles fin indretning med væghængt toilet, bruseniche og mosaik på væggen.

Ejendommen har gode vaskefaciliteter i kælderen, og udendørs er huset omgivet af velplejede grønne områder og hyggelige solkroge mellem vildtvoksende træer. Uden for ejendommen finder du ligeledes parkeringsmuligheder.

Indenfor en radius af kun to kilometer finder du alle hverdagens bekvemmeligheder som indkøbsmuligheder og offentlig transport samt mere til i form af kysten og naturen ved Fruens Plantage. Du kan også snildt gå eller cykle til Næstved station og centrum.

En virkelig flot lejlighed, som bestemt skal ses! Så tag første skridt og book en fremvisning!.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...