Rapportér

Lejlighed til salg, Næstved, Bogensevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1436713
  • Lejlighed
  • 108 m2
  • 1.225.000 kroner
  • 65.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Indflytningsklar 2V'er med solvendt terrasse og udsigt til grønt område

Leder du efter en lys og venlig bolig, der er lige til at flytte ind i, så lad os vise dig denne dejlige fireværelses lejlighed på anden sal i Næstved, hvor du får skøn udsigt til et grønt område og en 13 kvm sydvendt altan med masser af sol. Lejligheden er en endelejlighed

Beliggenheden egner sig til alle aldersgrupper, da du har det meste lige i nærheden. Der er godt stisystem i området og kun få skridt til både børnehaver. Nærmeste supermarked, skole og idrætshal ligger kun omkring fem-ti minutters gang fra boligen. Er bentøjet ikke til de længere ture, får du under 100 meter til bussen, og der er gode parkeringsmuligheder, hvis du foretrækker bilen.

Byggeriet, der er fra 1973, har flotte velholdte fællesarealer med græs og børn eller børnebørn kan trygt løbe over på legepladsen, som ligger med udsigt fra den åbne altan, hvor du selv kan sidde og nyde solen og udsigten.

Boligen indeholder en stor entre, med god plads til overtøjet, rummelig og lys stue med vinduesparti mod den åbne altan samt nyt lyst køkken med spiseplads. Det store soveværelse rummer fint både dobbeltseng og yderligere møblement. Der er yderligere to gode værelser med store vinduespartier i lejligheden, det ene med udgang til lejlighedens altan nr 2. Boligen afrundes af et badeværelse med kar samt et gæstetoilet ved siden af.

Kort sagt er dette en oplagt bolig til dig, der gerne vil bo med hele to private altaner og en beliggenhed tæt på det hele - og som gerne vil flytte ind i dit nye hjem uden at skulle lave en masse om først.

Ring og hør nærmere om Bogensevej 49, 2 tv. eller endnu bedre, lav en aftale med os, om at se denne flotte lejlighed.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Næstved