Rapportér

Lejlighed til salg, Holbæk, Smedelundsgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1273766
  • Lejlighed
  • 49 m2
  • 1
  • 949.000 kroner
  • 50.000 Kroner
  • G
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

49 m2 lejlighed til salg i 4300 Holbæk

Yderst velbeliggende lejlighed centralt i Holbæk by. Lejligheden er i fin stand og lige klar til indflytning.

Lejligheden ligger på 2. sal med adgang ad svalegang.

Lejligheden er indrettet med:

Entré med garderobeskab. Køkken med nye skabselementer, Voss keramisk komfur og Electrolux køle/fryseskab. Brusebadeværelse med skab. Regulær lys opholdsstue med fransk altan.

Ejendommen har aflåst hoveddør med dørkaldeanlæg, og der er mulighed for parkering i gården. Der er naturligvis eget kælderrum og adgang til fælles cykelrum.

Man befinder sig centralt i Holbæk by, hvor der inden for en kilometers radius er alt, hvad hjertet kan begære: Holbæk station, hvor busser og toge afgår og Ahlgade, som er hovedgaden i Holbæk med caféer og butikker. Beliggenheden er meget ideel - tæt på alt, men alligevel med ro, lys og luft.

Med let adgang til skole, gymnasium, byens øvrige uddannelsessteder og Holbæk Sygehus er lejligheden meget velegnet til studielejlighed eller bare som begynderlejlighed.

Ydermere ligger lejligheden tæt på skovområde, Fælledparken og fjorden, hvilket giver mulighed for skønne oplevelser i naturen.

Der er ikke mange velbeliggende lejligheder i Holbæk centrum, som kan matche denne.

Ring til sælger på tlf. 31 66 97 48 og aftal tid for en fremvisning eller til RobinHus Mægler Kai Gylling på tlf. 40 42 52 20 for yderligere information.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Holbæk kommune - klik her for mere info...