Rapportér

Grund til salg, Vig, Lyngkrogen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400942
  • Grund
  • 1.152 m2
  • 465.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Erik Berg
tlf: 40 30 40 75
erb@boligone.dk

Fritidsgrund på 1.152 kvm nær til strand og Vig

Nu er der en enestående mulighed for, at erhverve sig en af de sidste dejlige grunde i det eftertragtede og skønne sommerland Hønsinge Lyng. Grunden er hel plan, med et stort græs areal med hækbeplantning, samt med hyggelige træer på grunden.

En grund hvor der nemt, vil kunne bygges ens ”drømme” sommerhus. Grunden ligger i en særdeles velordnet og veldrevent grundejerforening, med skønne fællesarealer til brug for lejeaktiviteter og sommerfester, som beboerne i øvrigt afholder hvert år.

Grunden er på 1.152 km2 og indhegnet med et lille dyrehegn, endvidere er der forberedt til en indkørsel. Grunden ligger i stille og rolige omgivelser i foreningen, langt væk fra befærdede veje og trafik. Foreningen ligger som et lukket vejsystem, på en blind vej, hvorpå der er gå afstand på ca. 1200m, fra sommerhusgrund til dejlig børnevenlig sandstrand.

I Hønsinge Lyng er der en masse, at byde på. Den dejlige skøn natur i Odsherred, er med masser af åbne marker, udkigspunkter, gamle møller og cykelruter, samt gåture langs kilometervis af Sejerøbugt.

I nærområdet er der mange iskiosker, sommercafeer, minigolf og restauranter. Heldags besøg for hele familien i forlystelsesparken Sommer Sjælland, med forlystelser og vandland, som kun ligger ca. 10min. væk i bil. Eller besøg det hyggelige Vig by, ved den kendte Vig festival i juli. Det er også her, hvor de mange loppemarkeder afholdes, hen over hele sommeren, ved stationen hvor ”Grisen” kører til Nykøbing Sjælland... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info...