Rapportér

Grund til salg, Sejerø, Ryevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1292609
  • Grund
  • 358 m2
  • 89.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

358 m2 grund til salg i 4592 Sejerø

Går du med drømmen om, at ombygge et nedlagt vandværk, eller bare fjerne bygningerne fra grunden og opføre efter eget ønske? Så har du begge muligheder på denne ejendom.

Ejendommen er et tidligere vandværk, som dog er nedlagt og bygningerne står derfor tilbage. De er opført i 1960 som et mindre pumpehus og der er så stort tank rum opført i et lidt forskudt jord niveau, således toppen af tankrummet er ca. 1,25 m over jord niveau. Det samlede bygningareal er på 57 m2.

Bygningen har i dag som følge af tidligere vandværk, status som erhverv. Der er dog ingen produktion af vand mere fra ejendommen, hvorfor denne betegnelse vil kunne fjernes.

Ejendommen ligger placeret i et sommerhusområde hvilket er grundens status og den kan derfor også benyttes hertil, jf. svar fra Kalundborg Kommune.

Der er på ejendommen indlagt el og vandstik afsættes på grunden(skal dog føres til ejendom). Ifølge Kommunale oplysninger har ejendommen også kloak/afløb. Der foreligger dog ingen tegninger på dette, hvor udførelse og stand ikke kendes.

Ejendommen/grunden ligger placeret i et sommerhusområde som har kort afstand fra stranden i området Mastrup på Sejerø. Her er en unik ro og særegn natur, da Sejerø er et samfund og en natur perle i særklasse. Øen har fast forbindelse med daglig færgefart og der er specielle rabat/gratis ordninger for beboere/husejere på øen.

Ejendommen/grunden er med græs og randbeplantning og er indhegnet.

Da grunden/ejendommen er frit tilgængelig, kan køber frit foretage en besigtigelse. For evt spørgsmål eller ønske om yderligere detaljer, kan

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...