Rapportér

Grund til salg, Rødvig Stevns, Kirsebærvænge

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1302257
  • Grund
  • 936 m2
  • 425.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

936 m2 grund til salg i 4673 Rødvig Stevns

Helårsgrund på 936 kvm. Grunden er byggemodnet og der er betalt tilslutningsbidrag til kloak, vand og el. Ligeledes er der sået græs I hele området. Dette vedligeholdes, så området fremstår pænt og nydeligt imens byggerierne er i gang.
Grunden er omfattet af lokalplan 96. Der er ikke byggepligt på grunden.

GRUNDENS BELIGGENHED:
Grunden ligger i en nyere udstykning med passende afstand til jernbanen. Området er meget børnevenligt og Institution ligger blot 500m fra grunden
Efter endt ophold i Rødvig børne center er der Stevns Friskole, Erikstrup skolen i Store-Heddinge samt Strøby skolen som næste stop.
Rødvig er ligeledes kendt for sit stærke lokale engagement på bl.a. idrætsområdet og har senest fået både boldbaner og idrætshal.

Rødvig er en fantastisk havneby, ca. 30 km syd for Køge. Den ligger ud til Østersøen og byder på rigtig mange muligheder inden for natur, vandsport og det at nyde livet som senior eller som børnefamilie. Trampestien som snor sig langs kysten, benyttes af mange mennesker hvert år. Fastboende som turister. Rødvig har også skønne badestrande.

Byens hjerte er havnen, der kan fortælle mange historier, bl.a. indenfor fiskeri. Nu om dage er det maritime miljø mere præget af lystsejlere, men man kan stadig købe en god fisk med hjem fra den lokale fiskebutik mens restauranterne Harmonien og Rødvig Kro og badehotel ligeledes er garant for velsmagende oplevelser.

Når familie, venner og arbejde kalder i andre dele af landet er Lokalbanen altid et sikkert og godt valg. ½ times drift til Køge og derefter videre til vores Hovedstad, Lufthavnen, Fyn og Jylland.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Stevns kommune - klik her for mere info...