Rapportér

Grund til salg, Rødvig Stevns, Thorsvænge

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1289561
  • Grund
  • 965 m2
  • 250.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

965 m2 grund til salg i 4673 Rødvig Stevns

Helårsgrund på 965 kvm. Grunden er byggemodnet og der er betalt tilslutningsbidrag til kloak, vand og el. Ligeledes er der sået græs og beplantet hæk rundt om grunden. Grunden er omfattet af lokalplan 95. Der er ikke byggepligt på grunden.

På grunden forefindes en pavillon som kan medkøbes for kr. 40.000,00.

Grunden ligger i en nyere udstykning og børnevenligt område i havnebyen Rødvig.

Rødvig er en fantastisk havneby, ca. 30 km syd for Køge. Den ligger ud til Østersøen og byder på rigtig mange muligheder inden for natur, vandsport og det at nyde livet som senior eller som børnefamilie. Trampestien som snor sig langs kysten, benyttes af mange mennesker hvert år. Fastboende som turister. Rødvig har også skønne badestrande.

Rødvig havn emmer af leben. Der er cafeer og fiskebutik samt den smukke klintovn, Byen som helhed byder på mange gode spisesteder, bl.a Rødvig kro og badehotel samt Harmonien.

Til børnefamilierne er der gode pasningsmuligheder til børn i alle aldre i den nye flotte daginstitution og en fantastisk privatskole. Der er en ny sportshal samt boldbaner.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Stevns kommune - klik her for mere info...