Rapportér

Grund til salg, Eskebjerg, Grantoften

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1237552
  • Grund
  • 1.025 m2
  • 125.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

1025 m2 grund til salg i 4593 Eskebjerg

Her udbydes en godt beliggende og ugenert byggegrund i sommerhus området Kaldred Ferieby. Området har eksisteret siden 60'serne og her ligger rigtig mange sommerhus ud til åbne markeder. Området er stille, roligt og her kan du ugenert planlægge ferie og fridage.

I selve området finder du det lokale spisested og iskiosk med minigolf, samt en bodega. Derudover forefindes put-and take fiske sø og der er måske planer om at en badesø i fremtiden kan se dagens lys.

Er du mere til natur, er der kort køreafstand til Vesterlyng, hvorfor du finder et fredet naturområde, med fritgående dyr og en lækre sand badestrande.

Der er også kort til indkøb i Brugsen i Eskebjerg som har åbent alle ugens 7 dage, ligesom der kører bus igennem området.
Området har en god placering i forhold til kørsel fra Københavner området, idet du finder motorvej/motortrafik vej stort set hele vejen.

Så er du ude efter en fritidsgrund til dit eget projekt, er her grunden.

En del af billederne på sagen, er fra de grønne fælles områder i Kaldred Ferie By, ligesom der er billeder fra det fredede naturområde ved Vesterlyng.

For salg og oplysninger omkring grunden, kontaktes ejendomsmægler på tlf: 5191 7077

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...