Rapportér

Grund til salg, Borup, Lønager

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1056523
  • Grund
  • 886 m2
  • 475.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

886 m2 grund til salg i 4140 Borup

Helårsgrund på 886 m² beliggende i den nordøstlige del af Vigersted i skønne rolige og landlige omgivelser.

I Vigersted findes både skole med SFO-ordning, vuggestue og børnehave og byen er omgivet af den skønneste natur med bakker, marker, skove, enge, moser og åer. Der udfolder sig et rigt dyreliv, der giver mange fantastiske oplevelser, når man færdes i den omkringliggende natur.

Placeringen midt på sjælland og gode transportmuligheder er idag medvirkende til at området er i god vækst. Bussen mellem Ringsted station og Borup station passerer alle ugens dage gennem Vigersted, så man kommer nemt rundt, hvad enten man skal til Roskilde, Køge, Næstved eller mod Odense. OG når den nye hurtig bane mod København forventeligt er klar i 2019, så kommer man til København fra Ringsted på kun 32 minutter.

Vigersted rummer alt, hvad en moderne familie har brug for, til at skabe en tryg hverdag i smukke omgivelser og med gode aktivitetsmuligheder for både børn og voksne.

De første huse er bygget, så området begynder at tage form, og ønsker du at være med fra start til at skabe rammerne i en ny bydel, så har du nu en unik mulighed for at du og din familie kan opfylde drømmen om et nyt hus, der ikke kræver vedligeholdelse de næste mange år.

Lokalplanen foreskriver at boligerne i området skal opføres med murede facader og sadeltage med røde tagsten, som vil give bebyggelsen et roligt udtryk mod det åbne land. Der henvises til lokalplan nr. 212.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Køge kommune - klik her for mere info...