Rapportér

Fritidshus til salg, Vordingborg, Bramgåsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364364
  • Fritidshus
  • 43 m2
  • 1.272 m2
  • 3
  • 495.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

43 m2 fritidshus til salg i 4760 Vordingborg

Skønt og rummeligt fritidshus beliggende på højtliggende grund med dejlig have, hvor der er rig mulighed for få hverdagens stress og jag lidt på afstand!

Sommerhuset som er opført i træ, har gennemgået en løbende renovering og modernisering samt areal udvidelse, hvorfor det i dag fremstår rummeligt, flot og klar til brug for ny ejer.

Indeholder: indgang til dejlig, lys opholds- og spisestue med brændeovn og godt lysindfald. Flot lyst køkken med diverse hårde hvidevare, trappe til hems, hvor der er plads til flere sovegæster. Nyere flot badeværelse med vask i skabsarrangement, toilet og bruseniche, rummeligt soveværelse. Fra stuen er der adgang til den solrige træterrasse, hvorfra solen kan nydes.

Haven er anlagt med diverse hyggekroge, græsplæne samt diverse buske og træer.

Tilhørende er der et udhus med plads til haveredskaber, havemøbler mv.

Området er lige noget for naturelskere, der er kort afstand til Avnø Fjord, hvor man kan nyde det rige fugle- og dyreliv.

Sommerhusområdet Næs-Skaverup ligger ca. 7 km fra Vordingborg By, hvor der er gode shopping muligheder og desuden er området ved lystbådehavnen samt arealet ved Gåsetårnet også et besøg værd.

Alt i alt et godt og hyggeligt sommerhus, hvor der er rig mulighed for at nyde alle døgnets timer, såvel inde som ude, hvilket vil være et kærkommende ”boost" for de fleste - hvem kommer først?

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Vordingborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Vordingborg