Rapportér

Fritidshus til salg, Vordingborg, Strandskadevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1281855
  • Fritidshus
  • 54 m2
  • 1.465 m2
  • 2
  • 699.000 kroner
  • 35.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

54 m2 fritidshus til salg i 4760 Vordingborg

Drømmer du om at kunne trække stikket ud og koble af i skønne omgivelser med højt til himlen og masser af naturoplevelser? Så se nærmere på dette fritidshus, hvor du med en smuk beliggenhed i første række til Avnø Fjord har naturen og vandet lige uden for døren.

Avnø Fjord er et lavvandet farvand, så her er rigtig gode muligheder for at trække kajakken eller kanoen i vandet og padle i den spæde morgensol. Her er et rigt dyreliv med mange vadefugle, og på stenrevet samles sælerne og soler sig, når de ikke leder efter føde. Har du mod på at konkurrere med sælerne, byder Avnø Fjord desuden på rigtig godt fiskeri.
Store områder af Avnø Fjord er fredet, så du slipper for larmende motorbåde og vandscootere og kan i stedet hengive dig til roen, og gå på jagt efter vild selleri, strandkarse eller andre af områdets spændende urter og spiselige planter. Fra adressen på Strandskadevej er der desuden mindre end et kvarters kørsel til centrum af Vordingborg, så det smukke område har gode indkøbsmuligheder inden for rækkevidde.

Fritidshuset på 54 m2 indeholder møblerbar fordelingsgang med adgang til rummeligt soveværelse, badeværelse med bruseniche samt stue og køkken i åben forbindelse. Køkkenet fremtår pænt og lyst med flot træbordplade og skabsplads. Velindrettet stuen med brændeovn, som kan benyttes året rundt. Som bonuskvadratmeter får man en hyggelig udestue, som kan benyttes i ydersæsonerne.

Der er masser af plads til at nyde udelivet på grunden, og da haven er nem og overskuelig, behøver man ikke bruge alt sin fritid på havearbejde. Fritidshuset ligger på en 1.465 m2 stor og ugenert grund med masser af træer. Du kan indtage morgenkaffen på en lækker træterrasse, og foruden huset får du carport med lille skur på 34 m2.

Får du lyst til at se nærmere på dette charmerende fritidshus i super skønne omgivelser - så

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Vordingborg kommune - klik her for mere info...