Rapportér

Fritidshus til salg, Vig, Lupinvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1301468
  • Fritidshus
  • 35 m2
  • 1.379 m2
  • 3
  • 695.000 kroner
  • 35.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

35 m2 fritidshus til salg i 4560 Vig

Sommerhus i rigtig fin stand - gennemrenoveret af sælger indenfor det seneste år.

Flyt direkte ind og nyd den store ugenerte og meget lidt arbejdskrævende naturgrund med høj randbeplantning.

Beliggenheden er super ved Abildøre Strand. Og naturoplevelserne er tæt på med bare ca. 200 meter til fjorden og kort afstand til Kongsøre Skov og Grevinge Skov.

Og der er kun en kort cykeltur til Kongsøre Camping, hvor man finder kiosk, restaurant og både minigolf og swimming pool.

Sommerhuset ligger dejligt tilbagetrukket på grunden. Det er ganske kompakt og nemt at holde med en planløsning, som byder på:

Meget lys opholdsstue, som bringer naturen helt ind i huset. Åbent køkken med keramisk komfur og køleskab. Fint renoveret brusebadeværelse. Soveværelse med skab samt mindre værelse.

Tillige et anneks med et fint værelse til sommergæster et lille udhus samt en meget anvendelig overdækket terrasse. Mellem huset og anneksbygningen er anlagt en hyggelig helt lukket og ugenert "gårdsplads", som yderligere rummer et nyindrettet udebad med brus afskærmet med pileflet.

Huset er tilsluttet offentlig kloak, og fibernet er nedgravet i vejen i foråret 2019.

Snyd ikke Jer selv -

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info...