Rapportér

Fritidshus til salg, Stubbekøbing, Granhegnet

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1361363
  • Fritidshus
  • 93 m2
  • 825 m2
  • 4
  • 1.495.000 kroner
  • 75.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

93 m2 fritidshus til salg i 4850 Stubbekøbing

Dette skønne Kalmar sommerhus på 93 m2 udbydes nu til salg. Sommerhuset er bygget i 2006 på en 825 m2 stor, dejlig og solrig grund - lukket til med hæk og diverse flotte buske og træer.

Fra sommerhuset har du blot 300 meter til den dejlige badestrand samt kun ca. 5 minutters kørsel til Stubbekøbing by, hvor der bl.a. er indkøb, havnen samt diverse spisesteder.

Det flotte Kalmar træhus indeholder entre/bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt skabsplads, dejligt åbent køkken med diverse hårde hvidevare samt dejligt lysindfald fra de store vinduer. I åben forbindelse heraf har du opholds - og spisestue med spisekrog og sofaarrangement med brændeovn. God skabsplads til diverse opbevaring. Værelse/kontor med plads til to sovepladser. To ens soveværelser med dobbeltsenge og skabsplads. Dejlig stort badeværelse med bruseniche, spabad, sauna, toilet og vask i skabsarrangement.

Sommerhuset opvarmes med elvarme, varmepumpe og brændeovn.

Fra spiseafdelingen har du udgang til den dejlige solrige terrasse, som er lavet ekstra stor i forhold til de ”typiske” Kalmar sommerhuse. Her har du solen fra morgen til aften.

Haven er dejligt anlagt med græsplæne, diverse blomsterbede, buske og træer.

Tilhørende er der et isoleret udhus, som i dag benyttes som opbevaringsrum. Derudover er der i denne forbindelse en stor carport samt stor indkørsel med plads til 6 biler. Brændeskur i haven.

Dette sommerhus skal selvfølgelig opleves, så

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Guldborgsund kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Stubbekøbing