Rapportér

Fritidshus til salg, Strøby, Mejsevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1399294
  • Fritidshus
  • 94 m2
  • 1.200 m2
  • 3
  • 2.495.000 kroner
  • 125.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

94 m2 fritidshus til salg i 4671 Strøby

Virkelig flot fritidshus der ligger i 2. række fra den smukke kyststrækning, og som overalt fremstår yderst velholdt. Ejendommen byder på et veludnyttet boligareal på 94 kvm. herunder med store og meget lyse opholdsrum, samt et isoleret, opvarmet og yderst anvendeligt anneks på 35 kvm. inkl. toilet, oplagt som gæsteværelse eller hjemmekontor. Grundet materialevalg og isoleringsgrad er ejendommen velegnet til meget mere end almindeligt sommerhusbrug, og beliggenheden er ganske enkelt unik - tæt på både skov og strand.

Den skønne grund på 1.200 kvm. vil helt sikkert tiltrække naturelskere grundet det rige fugleliv, og fine muligheder for besøg af eks. fasaner og rådyr. Den solrige have er et kapitel helt for sig. Her finder vi flere hyggelige kroge, herunder den skønne integrerede og overdækkede terrasse med ovenlys, den hyggelige terrasse ved annekset samt det ny lavede lounge område med tilhørende markise. Efter en arbejdsdag i haven kan du nyde et bad under den fine udendørs bruser. Derudover carport/udhus på i alt 20 kvm..

EJENDOMMEN BYDER PÅ:
Lys entre. Meget lyst og rigtigt pænt køkken fra ca. 2009/10 med udgang til haven, og hvor tidligere gangparti er integreret, hvilket giver mulighed for spiseplads med smuk udsigt over grunden. Rigtig dejlig stue på ca. 37 kvm., unik størrelse for ejendomstypen, hvor der er brændeovn og udgang til morgenterrassen. Gæstetoilet. Stort soveværelse med skabsvæg, flot lysindfald og udgang til haven. Lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Værelse/måske kontor. Garderoberum. Stort set alle vinduer er løbende udskiftet. Opvarmes primært ved varmepumper kombineret med brændeovnen.

EJENDOMMENS BELIGGENHED:
Huset er beliggende på lukket vej i det naturskønne fritidsområde i Strøby Ladeplads, hvor man kun finder forholdsvis store grunde, idet man ønsker at bevare områdets karakter af skov. Grundejerforeningen råder over hyggelig bålplads og 2 badebroer, som er oppe hele sæsonen, så det skønne badevand kan nydes. Områdets hyggelige bådehavn ligger også nær ved. Derudover tæt på gode indkøbsmuligheder, restauranter og busforbindelse til Køge, som ligger blot ca. 20 min. kørsel herfra.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Stevns kommune - klik her for mere info...