Rapportér

Fritidshus til salg, Strøby, Drosselvænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1396943
  • Fritidshus
  • 62 m2
  • 840 m2
  • 3
  • 1.395.000 kroner
  • 70.000 Kroner

62 m2 fritidshus til salg i 4671 Strøby

Atmosfærefyldt fritidshus som er attraktivt og fredelig beliggende i Strøby Ladeplads, hvor den lukkede vej, omgivet af smukke høje træer, fører dig direkte til hyggelig, mindre og privat lystbådehavn, hvor der via medlemskab af grundejerforeningen Garderhøjen er mulighed for at have en båd liggende. Der er også rig mulighed for at tage en dukkert fra sandstranden, eller måske tage en madkurv med og simpelthen bare sidde og nyde den smukke udsigt udover bugten. At bo eller holde ferie lige her, er meget mere end et sted at være, det er en perle for livsnydere, der søger ro og fordybelse i en travl hverdag.

Dette velholdte fritidshus er egnet til mere end almindeligt fritidshusbrug, hvilket de nye opholdsregler lægger op til, idet man som pensionist efter blot 1 års ejerskab må bo i sit sommerhus hele året. Udover selve boligen så skal den skønne grund naturligvis også fremhæves, helt ugenert have med mange hyggekroge og flere overdækkede terrasser og udhuse. Særligt skal udhus/anneks på 20 kvm., hvor vaskemaskinen er placeret, samt carport/udhus på i alt 23 kvm. fra 2006 fremhæves.

EJENDOMMEN BYDER PÅ: Entre. Pænt, nyere og lyst køkken er åben til rigtig hyggelig og atmosfærefyldt stue med brændeovn og udgang til den store overdækkede terrasse. Dejligt soveværelse samt ekstra værelse med skabsplads. Rigtigt flot badeværelse med bruseniche fra 2017. Der er nye gulve fra 2017 i størstedelen af ejendommen, og i 2009 fik ejendommen helt ny tagkonstruktion.

EJENDOMMENS BELIGGENHED: Blot ca. 100 meter fra ejendommen mødes du af den skønne natur langs Køge Bugt. Det er oplagt, at have en lille båd liggende i havnen, og det kan varmt anbefales at sejle den smukke tur til Danmarks ældste og hyggeligste Traktørsted ved Bøgeskoven. Via stier igennem skoven kan du også cykle dertil. Der er kort afstand til busstopsted, hvor bussen kører mod Køge, den hyggelige handelsby hvor eks. torvedagene er en fin adspredelse på en solrig sommerdag. I fin afstand fra ejendommen findes også restauranter og gode indkøbsmuligheder, eks. Rema 1000 og Netto.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Stevns kommune - klik her for mere info...