Rapportér

Fritidshus til salg, Store Fuglede, Enghavevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1367332
  • Fritidshus
  • 67 m2
  • 1.535 m2
  • 4
  • 699.000 kroner
  • 35.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

67 m2 fritidshus til salg i 4480 Store Fuglede

Søger du et dejligt sommerhus som ligger i et af de bedste områder? Så finder du muligheden her. Til dette sommerhus overtages udover huset, også et skøde på grund/matr. ved stranden som deles med de ulige numre på Enghavevej. Der må ikke bygges, men den kan benyttes, når man nyder livet på stranden.
Ejendommen er oprindelig opført i 1965 men der er sket store ændringer på ejendommen siden og den fremstår derfor rigtig hyggelig og lige klar til ny ejer. Huset ligger dejligt placeret ved Bjerge Sydstrand, som er et dejligt sommerhusområde med en storslået natur, en super børnevenlig badesandstrand, campingplads, kiosk-/ishus, pub og her er kun ca. 10 minutters kørsel til indkøb i Gørlev.
Huset indeholder Entre/gang med dør ud til bagside af huset også, stort soveværelse, stue med loft til kip samt pilleovn og varmepumpe og dør ud til have/terrasse, 2 værelser hvoraf det ene har køjesende, køkken i åben forbindelse med stue, lille badeværelse med brus.
Huset har gode sol terrasser på 2 sider af huset og en stor grund på 1535 m2 som på en del er indrettet som natur grund med indlagte slåede stier. Her forefindes yderligere 2 udhuse/brændeskur og et dejligt hyggeligt shelter hvor aftner og nætter kan nydes i den danske sommer. Her er ligeledes et dejligt udendørs bad/brus.
Grunden er anlagt med randbeplantning som delvis naturgrund og er taknemmelig at holde med gode kroge og terrasser, så det er let at følge med i dyreliv og årstider. Medfølgende i handlen er robotklipper således at græsset bliver passet og der er mere tid til hygge og afslapning. Ejendommen ligger yderst fredeligt placeret på blind vej.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger står for fremvisning i samarbejde med ejendomsmægleren, som ellers varetager alle mæglerfaglige opgaver i forbindelse med salget. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på telefon 6170 0646. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...