Rapportér

Fritidshus til salg, Stege, Mægleren

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1407604
  • Fritidshus
  • 59 m2
  • 1.022 m2
  • 725.000 kroner
  • 40.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

59 m2 fritidshus til salg i 4780 Stege

I smukke og naturskønne omgivelser ved Råbylille Strand på Møns sydkyst bliver I mødt af dette hyggelige sommerhus, som ligger for enden af en lukket vej i rolige omgivelser. Her kan I virkelig trække jer tilbage og nyde de stille stunder.

Det røde træsommerhus fremtræder med hvide vinduesrammer og døre og fik nyt tag i 2011. Ejendommen ligger på 1.022 m2 nem grund med græs, randbeplantning og høje træer, som kan beundres fra den hævede træterrasse. Terrassen er orienteret mod øst, og dermed sikrer den jer perfekte rammer til at sidde i havemøblerne og hygge omkring morgenkaffen. Endvidere er der på boligens modsatte side en overdækket terrasse, hvor aftenmåltidet kan indtages, mens solen går ned i vest.

Indenfor venter der 59 veldisponerede m2, der inkluderer tre værelser, som alle har en rigtig fin størrelse, så de kan arrangeres med flere sovepladser. Værelserne deles om badeværelset fra 2014 med bruseniche, og i et separat rum finder I plads til at installere vaskefaciliteterne, hvis I ønsker det. Sluttelig kommer I til køkkenet og stuen, som er samlet i en herlig forening og dermed giver jer de ideelle forudsætninger til at kunne være sammen på tværs af madlavning og samtaler. Køkkenet er udstyret med alle hårde hvidevarer, og i stueområdet kan I tænde op i den stemningsskabende brændeovn og samle jer omkring varmen.

Området er yderst attraktivt og byder på flotte, grønne arealer, hvor I kan gå på opdagelse. Derudover kan I på få minutter spadsere til stranden og tage en svalende dukkert de lune sommerdage, og endelig er indkøb blot en kort køretur væk.

Kontakt os for en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Vordingborg kommune - klik her for mere info...