Rapportér

Fritidshus til salg, Sjællands Odde, Hegnsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1273777
  • Fritidshus
  • 117 m2
  • 1.245 m2
  • 4
  • 1.995.000 kroner
  • 100.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

117 m2 fritidshus til salg i 4583 Sjællands Odde

Helt unikt fritidshus med et boligareal på ikke mindre end 117 m2 i et elegant og meget gennemført design med en tilbagetrukket og ugenert beliggenhed på Sjællands Odde med nærheden til havet på begge sider og det deraf følgende specielle lysindfald.

Huset fremtræder arkitektonisk flot med eensidig taghældning og store glaspartier, og planløsningen og husets placering på grunden er gennemtænkt, så der opnås et optimalt lysindfald.

Alle husets rum er store, lyse og venlige, og huset er omkranset af en stor terrasse, hvor solen rigtigt kan nydes.

Planløsningen byder på:

Meget stor opholdsstue med brændeovn og varmepumpe, åbent køkken med alle hårde hvidevarer. Fra opholdsstuen giver flere dobbeltdøre adgang til terrassen og mulighed for at få sommeren helt ind i stuen. Fordelingsgang. Rummeligt badeværelse med brus og kar samt kombineret vaske/tørremaskine. 3 store værelser, som tilsammen breder sig i hele husets længde, med i alt 6 sovepladser.

Endvidere 35 m2 dobbelt carport med indbygget udhus på 10 m2.

Alt fremtræder helt indflytningeklart, og sælger kan tilbyde en hurtig overtagelse.

Denne perle er virkelig et besøg værd.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info...