Rapportér

Fritidshus til salg, Rødby, Kramnitsevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1276661
  • Fritidshus
  • 77 m2
  • 990 m2
  • 4
  • 1.225.000 kroner
  • 65.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

77 m2 fritidshus til salg i 4970 Rødby

Er du på udkik efter et romantisk fritidshus, som er lavet af de bedste materialer naturen giver os? Så er dette hus fra Trelleborg det helt oplagte valg.

Fritidshuset er fremstillet af langsomtvoksende og meget harpiksholdig fyr fra fjeldområderne ved Dovre, og ind over den svenske grænse. Dette fyrretræ er berømt for sin store holdbarhed og styrke.

Huset rummer fordelingsgang med værelse, og badeværelse, samt indgang til husets store og nydelige stue med lysindfald fra alle sider. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse, samt udgang til den store solrige og overdækkede terrasse, hvor det oplagt at nyde de gode sommerdage.
Endvidere køkken, med spiseplads, samt indgang til masterbedroom. Huset rummer godt, og er oplagt til flere overnattende gæster.

Udendørsarealet tiltaler en hver som elsker sol og sommer. Her er der mulighed for at sidde og nyde haven fra vildmarksbadet, eller tage en skyller under den udendørs bruser efter en tur på stranden.

Til huset er der stort anneks, som nemt kunne anvendes til overnattende gæster.

Så er du på udkig efter et fristed, til dig og din familie. Så er dette flotte og unikke fritidshus det oplagte valg. Med en af de bedste placeringer for enden af en lukket vej, er du ugeneret og kan nyde stilheden i ro og mag.

Ring og bestil en fremvisning, så kan du nå at nyde sommeren her!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Lolland kommune - klik her for mere info...