Rapportér

Fritidshus til salg, Ringsted, Holbækvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364716
  • Fritidshus
  • 121 m2
  • 57.320 m2
  • 2.650.000 kroner
  • 135.000 Kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Hesteejendom med 5,7 HA jord og energimærke B

Pænt gennemrenovereret landsted opført i mursten med 2 år gammel stål tag, og jorden beliggende op til ejendommen. Alt er istandsat - med undtagelse af badeværelset.
Opvarmes med jordvarme og solceller og har energimærke B! Det beregnede årlige varmeforbrug udgør kun ca. 8.500 kr. 2-lags termovinduer som er 2 år gl og med støjdæmpning. Der er mulighed for FIBERNET (er indlagt i ejendommen). 121 kvm bolig og 216 kvm udbygninger som fordeler sig på staldbygning og lade der benyttes som løsdriftsstald. 5,7 HA jord som er velegnet til hestehold. Der er 1-2 km til nærmeste skov, og der er etableret ridebane samt nye vandrefolde. Ejendommen indeholder : Entre med trappe til 1.salen, stue med brændeovn der alene bruges til hygge, værelse, 4 år gammelt køkken med spiseplads og gulvvarme, baggang, badeværelse med brus, tilbygning der indeholder bryggers og godt kontor/værelse med egen indgang.
1.salen som er helt ny renoveret indeholder : kontor/værelse med gennemgang til stue med store flotte vinduer med solfilter der giver et fantastisk lys på hele 1 . salen, fyrretræsplankegulv.
Der er skiftet vandrør og ejendommen er tilsluttet offentlig kloak. Der er etableret aircondition med luftrensere på 1. salen, nyt hegn omkring ejendommen og der er plantet læhegn langs vejen, og der er etableret nyt markdræn.
Der er installeret WiFi access points i hele huset også udendørs, så der er super hurtig internetdækning på hele ejendommen. Video-overvågning, samt intelligent og programmerbar lys-styring.
Gårdspladsen er anlagt som have, således at der er have både foran og bagved huset.
Se mere her:
Der er kun ca. 8 km til Ringsted med gode togforbindelser til bl.a. København, samt gode indkøbsmuligheder, skole, institution, biograf, sportsfacilliteter. Ringsted Outlet, sø, skov m.v. Med den nye togforbindelse fra juni måned har du ca. 30 min. til København... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Ringsted kommune - klik her for mere info...