Rapportér

Fritidshus til salg, Orø, Stenbjergvænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1401050
  • Fritidshus
  • 81 m2
  • 1.200 m2
  • 875.000 kroner
  • 45.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Ole S. Jensen
tlf: 29 70 02 40
osj@boligone.dk

Orø - Skarridsø sommerhus midt på Øen

Lige midt påOrø ligger dette "Skarridsø" sommerhus på 81 kvm. Huset er bygget i 1979. Facaderne er træ og taget er eternit.

Huset indeholder:

Entre. Værelse/kammer med skab. Soveværelse med skab. Toilet med bruser. Køkken med spiseplads og alle hårde hvidevarer samt separat indgang/udgang. Stor, lys stue. Forsænket bryggers med egen udgang til grunden. Der er desuden stor carport med udhus, som evt kan ændres til et ekstra værelse.

På grunden er der desuden et ekstra udhus på 17 kvm.


Orø er en af Danmarks små-øer, beliggende inderst i Isefjorden med ca. 300 helårsbeboelser og ca. 1200 sommerhuse. Øen har en pragtfuld natur med mange trampestier anlagt på hele øen. Her kan man studere Orøs mange ynglende strand- og vadefugle, samt den storslåede natur. På øen er der desuden indkøbsmuligheder, skole, campingplads, kirke og kro samt forsamlingshus og Danmarks mindste museum. Der er også naturskole med strudse, vaskebjørne, lamaer, krokodiller samt andre eksotiske dyr.

Der er adgang til Orø med 2 færger - den ene fra Holbæk Havn og den anden "Østre Færge" med adgang fra Hammer Bakker i Hornsherred med overfartstid på 6 minutter. Østre Færge afgår hvert 20. minut fra hver side. Køretid fra København med bil ca. 50 min... Læs mindre...

Se ledige jobs i Orø