Rapportér

Fritidshus til salg, Orø, Plantagevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1401047
  • Fritidshus
  • 93 m2
  • 995.000 kroner
  • 50.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Ole S. Jensen
tlf: 29 70 02 40
osj@boligone.dk

Indflytningsklart sommerhus - nyistandsat

Familie idyl i Plantagevej-huset

Hyggeligt familie-egnet sommerhus 400 m. fra Isefjorden med skøn fredelig have. God plads til børn, bedsteforældre, venner, kæledyr og kammerater.

3 værelser, badeværelse med brus samt ny-istandsat køkken og stue.
Ny-afhøvlet gulv/lakeret. Stuen er indrettet med brændeovn i forlængelse af køkkenet.

Der til en stor lun udestue med hyggekrog (plads til en dobbeltseng).

To dejlige terrasser mod haven, den ene åben mod øst med udgang fra køkken, den anden overdækket mod syd, ca 50 m2 hvorfra naturens stilhed kan nydes i fulde drag med kølig hvidvin og måske lidt grillmad.

Stort isoleret udhus med varme, har været anvendt som værksted, men kan bruges som gæstehus.
Skur på ca. 15 m2 med skydedør uopvarmet med lys, til havemaskiner og cykler.

Dertil dobbelt garage med vippeport, flisegulv hylder mm.

Altså : 6- 10 sovepladser, dobbelt garage og masser af plads.

Huset har været anvendt som helårsbolig af den tidligere ejer, er godt isoleret med varmepumpe, elpaneler med centralstyring og brændeovn.

Trænger I til et fredfyldt og hyggeligt sted væk fra storbyens larm, så er her alletiders mulighed for forkælelse, nærvær og afstresning. Børnene vil elske det.

For oplevelser/aktiviteter på Orø se www.oroe.dk eller www.visitholbaek.dk/orøOrø er en af Danmarks små-øer, beliggende inderst i Isefjorden med ca. 300 helårsbeboelser og ca. 1200 sommerhuse. Øen har en pragtfuld natur med mange trampestier anlagt på hele øen. Her kan man studere Orøs mange ynglende strand- og vadefugle, samt den storslåede natur. På øen er der desuden indkøbsmuligheder, skole, campingplads, kirke og kro samt forsamlingshus og Danmarks mindste museum. Der er også naturskole med strudse, vaskebjørne, lamaer, krokodiller samt andre eksotiske dyr.

Der er adgang til Orø med 2 færger - den ene fra Holbæk Havn og den anden "Østre Færge" med adgang fra Hammer Bakker i Hornsherred med overfartstid på 6 minutter. Østre Færge afgår hvert 20. minut fra hver side. Køretid fra København med bil ca. 50 min... Læs mindre...

Se ledige jobs i Orø