Rapportér

Fritidshus til salg, Orø, Erik Jensens Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1401046
  • Fritidshus
  • 117 m2
  • 1.200 m2
  • 1.295.000 kroner

Flot sommerhus med vandudsigt - helårsanvendeligt -velegnet til udlejning

Flot sommerhus med vandudsigt - helårsanvendeligt -velegnet til udlejning

Pænt og veludnyttet fritidshus, ombygget i 2003. Huset indeholder:

Indgangsparti med morgenterrasse. Entre med klinkegulv. Pænt badeværelse med gulvvarme, bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Stort og meget flot lyst køkken/alrum med ovenlys fra tagrygning. Alle hårde hvidevarer medfølger. Stort værelse. Dejlig vinterhave med klinkegulv. Stor stue med brændeovn og udgang til delvis overdækket terrasse. Stort soveværelse med skabsvæg og egen udgang.

Fra huset er der 180 gr. udsigt til vandet og de omkringliggende marker.

Plænetraktor medfølger.


Orø er en af Danmarks små-øer, beliggende inderst i Isefjorden med ca. 300 helårsbeboelser og ca. 1200 sommerhuse. Øen har en pragtfuld natur med mange trampestier anlagt på hele øen. Her kan man studere Orøs mange ynglende strand- og vadefugle, samt den storslåede natur. På øen er der desuden indkøbsmuligheder, skole, campingplads, kirke og kro samt forsamlingshus og Danmarks mindste museum. Der er også naturskole med strudse, vaskebjørne, lamaer, krokodiller samt andre eksotiske dyr.

Der er adgang til Orø med 2 færger - den ene fra Holbæk Havn og den anden "Østre Færge" med adgang fra Hammer Bakker i Hornsherred med overfartstid på 6 minutter. Østre Færge afgår hvert 20. minut fra hver side. Køretid fra København med bil ca. 50 min... Læs mindre...