Rapportér

Fritidshus til salg, Orø, Enghaven

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364757
  • Fritidshus
  • 42 m2
  • 1.271 m2
  • 395.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

\"Kalmargården\" sommerhus på Orø

"Kalmargården" sommerhus på 42 kvm. beliggende i rolig udstykning på nordsiden af Orø, Huset er beliggende i kort afstand fra vandet. Hele sommerhusudstykningen er kloakeret.

Huset er opført i træ med hårdt tag og indeholder:

Overdækket terrasse. Stor stue med brændeovn. Køkken med hårde hvidevarer. Soveværelse. Toilet/badeværelse med bruser. Der er mulighed for at lave et ekstra værelse i stuen. Der er desuden et mindre udhus.

Orø er en af Danmarks små-øer, beliggende inderst i Isefjorden med ca. 300 helårsbeboelser og ca. 1200 sommerhuse. Øen har en pragtfuld natur med mange trampestier anlagt på hele øen. Her kan man studere Orøs mange ynglende strand- og vadefugle, samt den storslåede natur. På øen er der desuden indkøbsmuligheder, skole, campingplads, kirke og kro samt forsamlingshus og Danmarks mindste museum. Der er også naturskole med strudse, vaskebjørne, lamaer, krokodiller samt andre eksotiske dyr.

Der er adgang til Orø med 2 færger - den ene fra Holbæk Havn og den anden "Østre Færge" med adgang fra Hammer Bakker i Hornsherred med overfartstid på 6 minutter. Østre Færge afgår hvert 20. minut fra hver side. Køretid fra København med bil ca. 50 min... Læs mindre...