Rapportér

Fritidshus til salg, Orø, Lanternevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364720
  • Fritidshus
  • 48 m2
  • 1.200 m2
  • 695.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Charmerende sommerhus med stråtag på Orø

På vestsiden af Orø, i gåafstand til vandet, ligger dette charmerende sommerhus. Huset er opført med stråtag og undertag af eternit og indeholder:

Entre. Køkken med kogeplader og køleskab, Soverum med 2 sengepladser, Stor stue med spiseplads og sovesofa til 2 personer samt udgang til terrasse. Hems med 2 sovepladser. Der er trægulve overalt. Toilet/baderum med adgang udefra ved hoveddør hvor der ligeledes er et udekøkken. Huset er tilsluttet til fibernet med en hurtig internetforbindelse.

Der er desuden gæsteanneks med hems, carport og udhus/værksted samt et mindre legehus.


Orø er en af Danmarks små-øer, beliggende inderst i Isefjorden med ca. 300 helårsbeboelser og ca. 1200 sommerhuse. Øen har en pragtfuld natur med mange trampestier anlagt på hele øen. Her kan man studere Orøs mange ynglende strand- og vadefugle, samt den storslåede natur. På øen er der desuden indkøbsmuligheder, skole, campingplads, kirke og kro samt forsamlingshus og Danmarks mindste museum. Der er også naturskole med strudse, vaskebjørne, lamaer, krokodiller samt andre eksotiske dyr.

Der er adgang til Orø med 2 færger - den ene fra Holbæk Havn og den anden "Østre Færge" med adgang fra Hammer Bakker i Hornsherred med overfartstid på 6 minutter. Østre Færge afgår hvert 20. minut fra hver side. Køretid fra København med bil ca. 50 min... Læs mindre...