Rapportér

Fritidshus til salg, Nykøbing Sj, Parkvænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1365571
  • Fritidshus
  • 94 m2
  • 1.205 m2
  • 4
  • 1.495.000 kroner
  • 75.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

94 m2 fritidshus til salg i 4500 Nykøbing Sj

Luksus fritidshus beliggende på ugenert grund med høj randbeplantning i Klint ved Nykøbing Sjælland med kort afstand til stranden og Kattegats friske vand.

Alt fremtræder i rigtig god kvalitet. Huset er helårs anvendeligt, og meget velegnet til en kombination af privat brug og udlejning, hvilket kan generere en attraktiv supplerende lejeindtægt.

Langs huset og rundt om husets gavl er anlagt en meget stor solterrasse, som er overdækket ved gavlen.

Planløsningen er med:

3 regulære soveværelser- de to med dobbeltseng og det ene med 4 køjer (i alt 8 sovepladser). Badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Opholdsstue med lofter til kip med ovenlys, udgang til terrassen og brændeovn. Åbent køkken med keramisk kogeplade, indbygningsovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine - alt i Siemens kvalitet.

Endvidere stort skur til havemøbler og -redskaber og med plads til lille værkstedsafdeling.

Huset er lige klar til indflytning. Det er smagfuldt møbleret, og udvalget af hårde hvidevarer er komplet, så I kan slappe af fra hverdagens mange opgaver og krav.

Ring til sælger på tlf. 40 41 39 43 og aftal tid for en fremvisning eller til RobinHus Mægler Kai Gylling på tlf. 40 42 52 20 for yderligere information.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info...