Rapportér

Fritidshus til salg, Nykøbing Sj, Nattergalevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1356964
  • Fritidshus
  • 64 m2
  • 962 m2
  • 3
  • 825.000 kroner
  • 45.000 Kroner

64 m2 fritidshus til salg i 4500 Nykøbing Sj

Spændende sommerhus beliggende på kuperet grund ved Klint Strand - under 2 minutters gang fra stranden og Kattegats fine badevand.

Huset ligger tilbagetrukket på grundens højeste plateau, og langs husets facade og gavl er anlagt en dejlig stor solterrasse med direkte adgang fra opholdsstuen. Her kan man solbade eller servere sommerens måltider og samtidig nyde udsigten næsten i trætophøjde. For enden af terrassen er indrettet en lille overdækket afdeling.

Planløsningen byder på:

Stor opholdsstue med lofter til kip og både brændeovn og varmepumpe. Elegant køkken i grå elementer med keramisk komfur og køle/fryseskab. 2 gode soveværelser med skabe samt brusebadeværelse med gulvvarme.

Fra opholdsstuen er der adgang til hems med ekstra sovepladser.

Der er opsat et sydvendt Solar Vent panel, som sikrer en god ventilation og et godt indeklima.

På grunden findes tillige carport med skur til havemøbler og -redskaber. (Ej registreret i BBR).

Adgang fra Nattergalevej kan være lidt udfordrende grundet det skrånende terræn. I stedet anbefales at køre ind fra Klint Strandvej ved skiltet mellem nr. 46 og 48 og fortsætte til enden af den lille stikvej, hvor man drejer blødt til venstre og ankommer til haven med carport og adgangstrappe op til husets terrasse.

Her er tale om et sommerhus helt udover det sædvanlige.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info...